Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
17/04/2014 17:20

На гостини до міліції

За ініціативою відділу КМСД у Білоцерківському МВ ГУМВС Київщини був проведений День відкритих дверей. Правоохоронці запросили до міськвідділу дітей, які вчинили певні правопорушення, щоб вберегти їх від подальших проблем із законом і показати міліцейську службу, так би мовити, зсередини.

Начальник відділення КМCД Олександр Демківський розповів юним візитерам багато цікавих фактів з історії Білоцерківської міліції та ознайомив, зокрема, із роботою чергової частини міськвідділу. Підлітки з інтересом зазирнули за лаштунки служби, дізналися безліч нового про різні підрозділи: слідство, КМСД, карний розшук, дільничних інспекторів тощо. А потому не­пов­нолітні, які перебувають на обліку в міліції, поспілкувалися з представником пенітенціарної служби Сергієм Замулою. Він розказав про заклади позбавлення волі, як живуть в’яз­ні й за які вчинки потрапляють за ґрати. Крім того, організатори заходу всіляко заохочували візитерів до здорового способу життя й застерігали від поганих звичок, які негативно впливають на дитячий організм.

Актуальними напрямками діяльності працівників КМСД Білоцерківського МВ є, передусім, робота в сім’ях неповнолітніх, психологічна корекція агресивної та конфліктної поведінки, формування свідомого ставлення до дисципліни, навичок самоконтролю тощо. Серед інших, доволі ефективними є такі заходи, як квітневий День відкритих дверей. Зустріч пройшла щиро, енергійно, а головне – з користю для тих, заради кого вона була організована.

Тетяна ГАДОМСЬКА, 

Київська обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті