Смачний шевченківський тиждень
Цього року, що проголошений роком Тараса Шевченка, у Донецькому юридичному інституті, як і в усій країні, проводиться чимало заходів, присвячених вшануванню Великого Кобзаря, зокрема й кулінарні.
Особовий склад донецького міліцейського вишу бере активну участь у літературних вітальнях, підготував творчий вечір пам’яті видатного українського поета. І працівники їдальні інституту теж виразили палке захоплення Шевченком – щоправда, на свій, кулінарний лад. Кухарі провели в ДЮІ Тиждень української кухні: вони пригощали відвідувачів запашним кулешем і варениками з картоплею. А особливу святкову атмосферу цього тижня створювали вишиті рушники й портрет Кобзаря, які прикрашали стіни приміщення. Слід сказати, що до організації смачного заходу доклали рук і самі курсанти: вони охоче допомагали працівникам їдальні ліпити вареники.
Вікторія ПРОЗОРА,
м. Донецьк
Інші статті
Передрук матеріалів тільки за наявністю гіперпосилання на imzak.org.ua