Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Співпраця
04/04/2014 11:09

Відверто – про головне

Ситуація в Україні, стан розкриття найгучніших кримінальних справ і перспективи робочих відносин у площині правоохоронних питань – ці та інші теми стали основою розмови, що відбулася днями між міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим та послом США в Україні Джеффрі Пайєттом. 

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков поінформував посла США про розкриття найгучніших кримінальних справ, зокрема злочинів в економічній сфері. Він також наголосив на тому, що основ­не завдання очолюваного ним відомства – забезпечити правопорядок та безпеку громадян.

Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт підкреслив готовність Сполучених Штатів до активізації співробітництва, зокрема у сфері покращення іміджу українського правоохоронного відомства.

Своєю чергою, Арсен Аваков повідомив Джеффрі Пайєтта про те, що днями він разом із генеральним прокурором України Олегом Махніцьким та головою Служби безпеки України Валентином Наливайченком повідом­лять про попередні результати розслідування масової загибелі людей у Києві 18–20 лютого 2014 року.

– Наша позиція – бути якомога відкритішими через великий резонанс справи, – підкреслив Арсен Аваков.

Лариса ТИЩЕНКО, м. Київ.

Фото Дмитра БАТИРЕНКА

друкувати
Додати коментар

Інші статті