П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
З перших вуст
31/03/2014 16:23

Громадський порядок у державі – під контролем

Особовий склад органів внутрішніх справ України залучають до охорони громадського порядку в максимально можливій кількості. Про це заявив начальник Департаменту громадської безпеки МВС України Володимир Гриняк під час брифінгу в прес-центрі Кабінету Міністрів України. 

«У середньому на добове чергування заступає 19,3 тис. працівників міліції», – поінформував Володимир Гриняк.
За словами очільника ДГБ, для активізації роботи щодо забезпечення охорони громадського порядку розробили спеціальний план заходів. Зокрема, передбачено несення служби спільно із представниками Державної прикордонної служби на блокпостах, яких на території держави – понад півсотні. Це допомагає запобігти проникненню з-за кордону злочинців та осіб, що дестабілізують ситуацію в Україні.
Володимир Гриняк розповів і про спільні патрулювання правоохоронців та представників громадськості, а також зазначив, що населення надає міліціонерам цінну інформацію, яка допомагає оперативно реагувати на правопорушення й підтримувати громадський порядок на належному рівні.
Насамкінець зустрічі з представниками мас-медіа очільник ДГБ поінформував про результати заходів щодо здачі зброї, які проводило МВС з 1 по 26 березня. За попередніми підрахунками, здали 5 876 одиниць зброї.
Зауважмо, що 1 квітня розпочинається щорічний місячник доб­ровільної здачі зброї, під час якого громадяни також зможуть здати незареєстровану вогнепальну зброю.
Марія САЛЬНІК, «Моменти».
Фото Олега СУПРУНА

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті