Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
20/03/2014 15:35

Свято краси

Уже традиційно на початку весни в Харківському національному університеті внутрішніх справ проходить свято краси – конкурс «Міс першокурсниця».

Цьогорічні чарівні конкурсантки, хоч їх і було лише п’ять, зуміли влаштувати справжнє шоу та завоювали щирі симпатії публіки й авторитетного журі. Дів­чата лаконічно й яскраво представили себе у першому конкурсі «Візитка», а в наступних етапах змагань – «Дефіле в бальних сукнях», вбрання для якого учасниці зробили власноруч із доволі нестандартних матеріалів, і «Конкурсі талантів» – красуні вразили глядачів своїми здібностями.

Першокурсниці відмінно впоралися з усіма випробуваннями, тож суддівська колегія не могла лишити жодну з них без нагороди. Отож, Веремчук Богдана з навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції здобула титул «Міс елегантність», Єлізавета Дроздова з факультету підготовки фахівців для підрозділів боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми заслужила звання «Міс оригінальність», Карина Баркова з факультету права та масових комунікацій стала «Міс артистичність», а Катерина Сорокотяга з факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та КМСД – «Міс дружба». Проте корона переможниці була одна. І її, за рішенням журі, отримала володарка звання «Міс грація» – Ірина Розновець із факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства. А для всіх присутніх нагородою став чудовий настрій, який щедро дарували організатори й учасниці свята краси.

Анна ШЕЛАЄВА, 

м. Київ

друкувати
Додати коментар

Інші статті