Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Співпраця
20/03/2014 14:41

Головний пріоритет – безпека

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков зустрівся з Послом Держави Ізраїль.

Метою зустрічі стало обговорення захисту ізраїльських громадян та їхньої безпеки на території України під час подій, що останнім часом відбулися в нашій державі.
Ішлося про посилення охорони посольства Ізраїлю в Україні, захист релігійних об’єктів і таких, що належать єврейській общині. Стосовно антисемітизму, то українська сторона запевнила: у нашій державі немає проявів цього ганебного явища, до того ж триває постійна робота для запобігання йому.
Присутні обговорили питання убезпечення ізраїльських громадян під час щорічних культових заходів на Черкащині з нагоди святкування днів Рош-а-Шана (Нового року за іудейським календарем). Ішлося про безпеку авіаперельотів і переїздів автотранс­портом паломників і їх проживання на території України. За словами міністра внут­рішніх справ України, надзвичайно важливою тут є співпраця українських та ізраїльських правоохоронців.
Крім цього, у травні 2014-го громадяни Ізраїлю святкуватимуть чергову річницю незалежності своєї держави. Сторони обмінялися думками щодо організації заходів, пов’язаних із цією подією.
Наостанок Надзвичайний та Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні Реувен Дін Ель висловив сподівання, що громадяни Ізраїлю та іудейські релігійні об’єкти надійно захищені, а спів­праця між двома державами в напрямі боротьби зі злочинністю буде продовжена.
Вікторія ПАЛАМАРЧУК, м. Київ.
Фото Олега ТАБОРОВСЬКОГО

друкувати
Додати коментар

Інші статті