Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
13/03/2014 16:13

Щасливої дороги, молоді лейтенанти!

Днями в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся випуск курсантів та посвячення їх у захисники правопорядку.

Спеціальне звання «лейтенант міліції» присвоєно випускникам навчально-на­у­ко­вого інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції; факультету з підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей; факультету з підготовки фахівців для підрозділів слідства. Працюватимуть молоді офіцери в усіх куточках країни – на посадах слідчих, дільничних інспекторів міліції, оперуповноважених.

Звертаючись до випускників, ректор вишу ге­не­рал-пол­ковник міліції Сергій Гусаров наголосив, що Харківський національний університет внут­рішніх справ, як і всі навчальні заклади МВС України, виконує важливе завдання – готує кваліфікованих працівників органів внутрішніх справ, фахівців-юристів із глибокими знаннями і високими моральними якостями. Сергій Миколайович побажав юнакам і дівчатам гідно виконувати свої службові обо­в’яз­ки, підтримувати, зміцнювати й примножувати найкращі традиції альма-ма­тер, а також подякував курсантам, які брали активну участь у громадському житті та розбудові університету.

Щиро дякували випускники своїм викладачам і наставникам, які щедро ділилися знаннями й досвідом, батькам, які дали дорогу в життя, й усім, хто їх підтримував у роки навчання. А далі було зворушливе прощання з Прапором університету, який об’єднав молодих правоохоронців не лише в один стрій, а й у велику дружну родину. Урочистим маршем випускники вирушили в доросле життя, щоб сумлінно й відповідально нести службу в органах внутрішніх справ.

Анна ШЕЛАЄВА, м. Київ

друкувати

Коментарi