Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
13/03/2014 16:12

Вітання від «тигрів» і «тигреняток»

Попри складну ситуацію, що склалася в Автономній Республіці Крим, у всіх гарнізонах Кримського територіального командування внутрішніх військ МВС вітали жіноцтво із 8 Березня.

Зокрема, в управлінні ТрК військовослужбовці влаштували для чарівних представниць свого колективу чудове свято: оркестр сімферопольської бригади ВВ зігрів жіночі серця знайомими мелодіями; жартівливе відеопривітання, зняте у стилі «капусника», подарувало чудовий настрій. А доповнили святкову програму щирі слова вдячності й найкращі побажання, квіти й подарунки для прекрасних дам у погонах.

Ретельно готувалися до жіночого дня й у дитсадочку «Сонеч­ко» – єдиному дошкільному освітньому закладі внутрішніх військ МВС України, що в полку спеціального призначення «Тигр», дислокованому в кримському селі Краснокам’янці. Вихованці садочка, маленькі «тиг­ренята», як їх тут називають, вітали своїх мам та бабусь не лише від себе, а й від татусів, які тієї святкової пори перебували на службі у підвищеній бойовій готовності.

Маленькі принцеси в чудових сукенках і їхні елегантні кавалери старанно декламували віршики, натхненно співали й танцювали. Потім запросили дорослих взяти участь у веселих конкурсах. Кульмінацією свята стала вистава «Теремок»: малеча потішила всіх присутніх своїми акторськими здібностями. Під мелодію заключної пісні дітки вручили матусям подарунки, зроб­лені власноруч.

Михайло БОЦАНЮК, 

Дмитро БУШУЄВ, АР Крим.

Фото Єгора ЖУЧЕНКА,

Дмитра БУШУЄВА

друкувати
Додати коментар

Інші статті