Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Співпраця
13/03/2014 15:36

Підтримка міжнародної спільноти

За дорученням керівництва Міністерства внутрішніх справ радник МВС України Василь Дурдинець зустрівся з делегацією Міжнародного Комітету Червоного Хреста, очолюваною Лораном Корба. Під час зустрічі йшлося про ситуацію в Україні та перспективи співпраці правоохоронного відомства та Червоного Хреста.

Василь Дурдинець поінформував присутніх про події, які відбуваються в державі, передусім, у Києві та в АР Крим.

– Україна – мирна держава, і ми завжди намагаємося вирішити конфлікти шляхом діалогу й перемовин, а не військовими діями. Ми не дамо зруйнувати єдність та суверенність української держави, – зазначив радник МВС України.

Делегати Міжнародного Комітету Червоного Хреста зазначили, що світова спільнота вкрай стурбована подіями, які відбуваються в Україні.

– Ми сподіваємося на покращання ситуації, проте не виключаємо і її погіршення. Найближчим часом у Крим вирушить наш представник, який залишатиметься там до остаточного врегулювання конфлікту, – зазначив Лоран Корба.

В рамках візиту члени делегації відвідали Центральний госпіталь МВС і на власні очі пересвідчились, що у відомчому медичному закладі надається вся необхідна допомога правоохоронцям, які перебувають тут на лікуванні.

Лариса ТИЩЕНКО, м. Київ.

Фото Олега СУПРУНА

друкувати
Додати коментар

Інші статті