Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
25/02/2014 11:10

Бережіть життя!

Працівники київської ДАІ провели в Печерському районі столиці про­фі­лактично-роз’яс­ню­валь­ний рейд.

За даними Державтоінспекції, у січні на дорогах Києва сталося п’ять аварій за участю неповнолітніх: одна дитина загинула, п’ятеро – травмовані. Стурбовані такою статистикою, вартові порядку на автошляхах вирішили звернутися до всіх учасників дорожнього руху із закликом дотримуватися Правил, бути пильними. У рамках рейду держінспектори пильнували вулицю Патриса Лумумби поблизу загальноосвітньої школи № 47. Правоохоронці спілкувалися із пішоходами, які, нехтуючи Правилами та власною безпекою, переходили вулицю в невстановленому місці. А щоб школярі краще засвоїли дорожню грамоту, дарували тематичні брошури з повчальними ілюстраціями.
Потому даївці продовжили профілактичну роботу в нав­чальному закладі. Слід зауважити, що за кожною столичною школою закріплений «інструктор» із ПДР, який щомісяця проводить із дітьми заняття. Зокрема, у ЗОШ 
№ 47 є спеціальний клас, оснащений навчальними матеріалами для засвоєння учнями дорожньої грамоти. Однак, як влучно зауважив працівник київської ДАІ Олександр Ковалевський, одних лише бесід із правоохоронцями недостатньо. «Потрібно, щоб батьки та вчителі ще змалечку пояснювали дітям елементарні правила поводження на дорозі. Тільки спільними зусиллями ми зможемо вберегти наших синів і дочок від нещасних випадків на автошляхах».
Ольга ХМЕЛЬНИЦЬКА, м. Київ

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті