Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
25/02/2014 10:32

За лаштунками служби

Житомирські міліціонери запросили вихованців дитячих будинків сімейного типу до музею обласного управління внутрішніх справ.

«Ми постійно організовуємо зустрічі для дітей та молоді, – розповідає начальник Житомирського МВ УМВС області Володимир Лупащенко. – Такі заходи допомагають формувати належний рівень правосвідомості в молодого покоління, вчать поважати закон, дають можливість краще пізнати роботу міліції». Слід зауважити, що спілкування з вартовими порядку цікаве для дітей. Тому вихованці дитбудинків сімейного типу та їхні батьки-ви­хо­вателі залюбки прийняли запрошення правоохоронців, адже нікому з них не доводилося бувати на такій екскурсії.

Хлопці й дівчата роздивлялися експонати, уважно слухали розповідь екскурсовода – ветерана ОВС та очільника музею Володимира Горностая, а потім ще й засипали його запитаннями. Пізнавальна екскурсія нікого не залишила байдужим – і першачки, і старшокласники висловили бажання знову завітати до музею міліції, але вже запросивши сюди своїх друзів.

Наталя ТИМЧУК, Житомирська обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті