Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
25/02/2014 10:26

Заради радості й здоров’я

Працівники Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС Житомирщини взяли під опіку онкогематологічне відділення обласної дитячої лікарні.

Не так давно правоохоронці здавали кров для пацієнтів цього відділення, що в зовсім юному віці зіткнулися зі страшними недугами. «Потрапивши до онкогематології, просто неможливо залишитися байдужим до долі дітей, які тут лікуються, – розповідає начальник УБОЗ Ігор Заєць. – Тож ми вирішили допомогти малечі, чим можемо».

Незабаром працівники підрозділу знову завітали до відділення. Цього разу вони привезли чудові дарунки – сучасний телевізор та DVD-плеєр, а на додаток – відеотеку мультиків, які звеселятимуть хлопчиків і дівчаток пригодами улюблених героїв і даруватимуть позитивні емоції. Потішили дітлахів і смачні гостинці від вартових порядку.

Не тільки малі пацієнти, а й персонал медзакладу щиро дякували доброчинцям. «Діт­ки проходять у стаціонарі нашого відділення тривалий курс лікування,  тому подарунки міліціонерів дуже доречні, – висловив загальну думку медперсоналу головний лікар Житомирської обласної дитячої лікарні Віктор Марченко. – Телевізор та відеоплеєр зроб­лять перебування наших пі­допічних у стінах лікарні веселішим». 

Новеньку техніку розмістили в ігровій кімнаті, яка тепер буде ще й мультзалом.

 

Алла ВАЩЕНКО, 

Житомирська обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті