Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
25/02/2014 10:25

Янголи-охоронці маленького Іванка

Кажуть, якщо дуже чогось прагнути, бажання обов’язково здійсниться. Та щоб сталося диво, потрібно не лише мріяти, а й докласти зусиль для втілення цієї мрії в життя. Власне, за такою методою й діють «чарівники» із Чернігівщини – працівники Бахмацького райвідділу внутрішніх справ.

Від Іванка, що народився торік, відмовилася мама. Та, на щастя, про хлопчика подбали його янголи-охоронці – міліціонери з Бахмацького РВ УМВС України в Чернігівській області. Вони оточили дитя турботою й увагою. Правоохоронці стали частими гостями в дитячому відділенні Бахмацької центральної районної лікарні. Разом із місцевими підприємцями вартові порядку допомагають медикам піклуватися про крихітних пацієнтів. От і нещодавно до лікарні завітали начальник Бахмацького РВ підполковник міліції Ігор Антоненко та директор фірми «СТВ-Чернігів» Марина Левченко: вони привезли нові зручні ліжечка та вкрай необхідні засоби гігієни.

Допомога правоохоронців дитячому відділенню вже стала доб­рою традицією. Та не лише за це їм щиро вдячні лікарі, а й за справжнє диво: завдяки небайдужості міліціонерів маленький Іванко віднайшов нову родину.

А тим часом чарівники в погонах щиро прагнуть, щоб ще в однієї мешканки дитячого відділення – маленької дівчинки Вік­торії, яка теж залишилася без батьківського піклування, – якнайшвидше з’явилися мама й тато.

Сергій БРИЛЬ,

Чернігівська обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті