Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
07/02/2014 11:40

Майстер-клас від чемпіона

Днями учні середньої загально­освітньої школи № 87 міста Львова мали нагоду поспілкуватися з п’ятиразовим чемпіоном світу з кікбоксингу Романом Голодом. Пізнавальну зустріч зі спортсменом організували працівники Львівського міськуправління міліції.

Дітям було цікаво дізнатися, як видатний кікбоксер торував шлях до світових вершин. А потому школярі розповіли чемпіонові й про свої спортивні досягнення.

Відтак від розмов перейшли до справи: Роман показав базові прийоми кікбоксингу – і всі охочі, а їх було чимало, долучилися до майстер-класу.

Організовуючи зустріч, львівські міліціонери мали на меті заохотити школярів до спорту, здорового способу життя, застерегти від шкідливих звичок і правопорушень.

Така профілактика від Романа Голода, капітана міліції, викладача кафедри фізичної підготовки Львівського державного університету внутрішніх справ і, до речі, випускника 87-ї школи, припала до вподоби нинішнім учням навчального закладу. Вони довго не відпускали чемпіона й були щасливі отримати від нього плакати з автографами.

Ірина ПАВЛОВИЧ, 

м. Львів

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті