Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
24/11/2013 17:38

Подарунок до дня народження «Динамо»

31 жовтня спортивна громадськість відзначила 89-ліття створення ФСТ «Динамо» України. А для Миколаївської обласної організації цього товариства того дня було подвійне свято – відкрився оновлений за допомогою правоохоронців спортмайданчик зі штучним покриттям.

В  урочистому святкуванні взяли участь керівники органів влади та правоохоронних структур, члени президії обласної організації «Динамо», почесні динамівці, ветерани, видатні спортсмени, представники колективів фізичної культури та вихованці спортивних секцій.

Вітаючи учасників свята, голова тамтешньої організації ФСТ «Динамо», начальник УМВС України в Миколаївській області полковник міліції Юрій Сєднєв зазначив:

«Президент України та міністр внутрішніх справ приділяють велику увагу розвитку фізичної культури, особливо в молодого покоління. Ми сповна підтримуємо такий напрям. Під час свого першого ознайомчого приїзду на базу «Динамо» я звернув увагу на те, як багато дітей відвідує спортивні секції. Ці перспективні в майбутньому спортсмени повинні тренуватись у належних умовах, щоб досягти олімпійських висот».

Святкування продовжили виступи художніх гімнастів, борців самбо та дзюдо, фехтувальників, каратистів і боксерів.

Після символічного удару по м’ячу на реконструйованому футбольному майданчику, право на який надали голові обласної організації ФСТ «Динамо», учасники спортивного свята стали глядачами перших футбольних матчів, які відбулися між командами УМВС і прокуратури Миколаївщини та серед команд дитячої спортивної школи «Динамо».

А на згадку про урочисту подію начальник УМВС та прокурор Миколаївської області вручили капітанам дитячих команд футбольні м’ячі, виготовлені до 89-річчя ФСТ «Динамо».

Ольга ПЕРЕДЕРЕНКО, 

Миколаївська обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті