Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
24/11/2013 17:37

Поштовх за довгим циклом приніс «золото»

Упродовж трьох днів на базі ТРК «Буковель» у селі Поляниці на Івано-Франківщині проходив Кубок України з гирьового спорту.

У змаганнях взяли участь збірні команди з 11 областей України. Серед 13 спортсменів у складі команди Львівщини найкращий результат продемонстрував Михайло Домінюк – викладач кафедри фізичної підготовки Львівського державного університету внутрішніх справ.

«Кубок розіграли в три етапи. Першого дня учасників реєстрували та зважували. Наступного – відбулися змагання в класичному двоборстві, а третього дня спортсмени боролися за звання найкращого у вправі „поштовх за довгим циклом”», – розповів про захід Михайло Домінюк.

У ваговій категорії до 78 кг Михайло посів друге місце в класичному двоборстві й здобув «золото» у вправі «поштовх за довгим цик­лом». Збірна Львівщини за підсумками змагань виборола друге місце, поступившись команді Харківської області.

Примітно, наприкінці вересня Михайло Домінюк брав участь у Кубку світу – 2013 з гирьового спорту серед професіоналів у місті Вентспілсі, що в Латвії. Тоді спортсмен здобув золоту медаль у своїй ваговій категорії, здійснивши 110 підйомів двох гир по 24 кг завважки та 182 підйоми в другому підході.

Вітаємо колегу з досягнутим результатом та бажаємо успіхів у наступному змаганні – чемпіонаті світу з гирьового спорту, що незабаром стартуватиме в місті Тюмені Російської Федерації. 

Вікторія ІВАШИНЮТА, 

Львівська обл. 

Фото автора

друкувати
Додати коментар

Інші статті