Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
24/11/2013 17:36

Чемпіон України служить у МВС

У Львові завершився чемпіонат України зі стрільби з кульової пневматичної зброї. За титул переможця змагалися 57 учасників. За одностайним визнанням суддів, першість виборола інспектор із професійної підготовки лінійного відділу на станції Дніпропетровськ УМВС України на Придніпровській залізниці лейтенант міліції Ольга Голубченко.

До секції з кульової стрільби Оля записалась у шостому класі. «Моя перша зброя – це малокаліберний пістолет. Потім почала стріляти з гвинтівки. Відтоді хобі переросло в справу всього життя», – згадує переможниця. За півтора роки тренувань Ольга Голубченко перемагає на чемпіонаті України серед юніорів та виборює звання кандидата в майстри спорту. Ще за два роки їй заслужено присвоюють майстра спорту. Одне слово, у свої роки Ольга має стільки нагород, скільки деякі спортсмени не встигають завоювати за все життя.

А стати правоохоронцем Ольга мріяла з дитинства. Каже, що службу з тренуваннями поєднувати нелегко. Цього літа відпустки не мала – наполегливо готувалася до чемпіонату Європи в Хорватії, де виборола третє місце в командному заліку. Радість перемоги з нею розділив весь колектив УМВС України на Придніпровській залізниці. Начальник Управління полковник міліції Сергій Уласевич привітав переможницю, вручивши їй пам’ятний годинник, почесну грамоту та квіти.

Тетяна СОБОЛЕВА, 

Дніпропетровська обл.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті