Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Ветеранська сторінка
10/11/2013 19:57

Ветеранів привітали з подвійним святом

5 листопада відбулись урочисті збори з нагоди 10-річчя створення Асоціації ветеранів МВС та Дня вшанування ветеранів і пенсіонерів органів внутрішніх справ України.

На святкування прибули голови обласних ветеранських організацій, актив Асоціації ветеранів Міністерства внутрішніх справ, а також керівництво низки громадських організацій. 

Учасники заходу поклали до підніжжя Скорботної Матері, що на Солом’янській площі столиці,  квіти та вшанували пам’ять загиблих колег хвилиною мовчання. Відтак збори продовжились у будинку відпочинку МВС «Пуща-Водиця».

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Ради Асоціації ветеранів МВС Володимир Михайлович Корнійчук. Він наголосив, що ось уже 10 років, як міліцейський ветеранський рух України активно розвивається та розширюється. Колишні правоохоронці повсякчас підтримують одне одного й надають допомогу тим, хто її потребує.

Радник Міністерства внут­рішніх справ України генерал внутрішньої служби України Василь Васильович Дурдинець зачитав текст Звернення від міністра внутрішніх справ Віталія Юрійовича Захарченка та висловив щирі привітання присутнім.

Офіційна частина зборів завершилася нагородженням ветеранів відзнаками МВС та почесними знаками Асоціації. Потому на всіх чекав яскравий концерт від Академічного ансамблю пісні й танцю МВС та смачний обід.

Аліна БЕСПЕЧАНСЬКА, м. Київ.

 

Фото Олега ТАБОРОВСЬКОГО

друкувати
Додати коментар

Інші статті