Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Епіцентр
10/11/2013 19:54

Є про що звітувати, є й над чим працювати

Безпека дорожнього руху, новітні технології на озброєнні ДСО, профілактична робота з дітьми та охорона громадського порядку – про все це йшлося на підсумковій нараді підрозділів міліції громадської безпеки під головуванням заступника міністра внутрішніх справ України Віктора Ратушняка.

За словами заступника мініс­тра, один із найважливіших результатів міліцейської роботи – забезпечення правоохоронцями належного рівня безпеки дорожнього руху на автошляхах України та недопущення зростання кількості дорожньо-транспорт­них пригод.

Що ж стосується роботи по лінії Державної служби охорони, то для забезпечення життя й здоров’я медпрацівників відповідний спецтранспорт нині активно обладнується системами спостереження. Це зумовлено непоодинокими випадками протиправних посягань на лікарів «швидкої». На розгляді перебуває питання щодо використання мобільних трекерів GPS (із функцією термінового виклику міліції) листоношами під час рознесення ними пенсій.

Віктор Ратушняк зазначив, що необхідно ініціювати обговорення з органами місцевого самоврядування питання щодо придбання та встановлення на вулицях і в інших громадських місцях систем відеонагляду. Зав­дяки новітнім технологіям та розробкам якість роботи міліціонерів перейде на новий, значно вищий, рівень, а громадяни почуватимуться безпечніше на вулицях рідних міст і селищ. Присутній на нараді начальник ДГБ МВС Олексій Крикун зауважив, що за 9 місяців цього року Департамент громадської безпеки провів низку заходів з активізації профілактики правопорушень та злочинів. Унаслідок цього на території держави на 10 відсотків зменшилася кількість кримінальних правопорушень, вчинених у громадських місцях.

Під час наради не оминули увагою й питання діяльності дільничних інспекторів міліції, роботи кримінальної міліції у справах дітей та ветеринарної міліції.

«Завдяки налагодженій роботі всіх підрозділів міліції громадської безпеки ми зможемо зберегти та підвищити рівень правопорядку на території України», – підвів риску обговоренню Віктор Ратушняк.

Лариса ТИЩЕНКО, м. Київ. 

Фото Олега СУПРУНА

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті