Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
03/11/2013 16:58

Захоплення справжнього чоловіка

Спостерігаючи, як стрімко веде шайбу до воріт противника нападник аматорської команди «Арсенал» він­ницький правоохоронець Іван Сичук, мимохіть пригадуєш слова відомої радянської пісні: як тоді, так і нині в хокей грають справжні чоловіки!

Черговий чергової частини Він­ницького УДСО при обласному управлінні внутрішніх справ капітан міліції Сичук за­хоплюється хокеєм з дитинства. Десятирічним хлопчаком Іван уперше взяв у руки ключку. Відтоді й не розлучався з нею: щозими разом із товаришами азартно ганяв шайбу на річці Південний Буг, влітку, змінивши ковзани на ролики, затято продовжував тренування. А тільки-но у Вінниці з’я­ви­лися новітні спортивні комплекси, тренувався на тамтешніх льодових аренах. І хоч безтурбот­не дитинство давно в минулому, хокей і надалі лишається улюбленим хобі Івана Сичука. Тридцятирічний працівник ОВС, попри постійну завантаженість на роботі, знаходить час, щоб вийти на лід. Адже це для нього найкращий відпочинок.

До речі, в особистому житті міліціонера хокей відіграв вирішальну роль: завдяки улюбленому виду спорту Іван познайомився з майбутньою дружиною. Дівчина прийшла подивитися видовищну гру – і зустріла на катку свою долю.

Віктор ЛОВІЦЬКИЙ, 

Вінницька обл.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті