Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
06/10/2013 16:05

ФСТ «Динамо» визначило пріоритети

У Криму в конференц-залі готелю «Інтурист-Ялта» відбулася Всеукраїнська нарада ФСТ «Динамо», під час якої обговорювали низку питань, пов’язаних із діяльністю фізкультурно-спортивного товариства.

У  заході взяли участь голова ФСТ «Динамо» України Віктор Корж, начальник управління Міністерства освіти і науки, молоді та спорту АР Крим Віталій Романов, а також очільники територіальних організацій фіз­куль­турно-спортив­но­го товариства.

– Нині серед основних пріоритетних завдань нашої держави – покращення здоров’я нації, кожного громадянина України, і це цілком стосується тієї роботи, яку проводять інструктори, вчителі фізкультури і, насамперед, тренери-спеціа­лісти ФСТ «Динамо», – зазначив Віталій Романов. – Лише на минулих Олімпійських іграх п’ять із дев’яти медалей вибороли «динамівці». Дякую всім тренерам, фахівцям, які працюють у галузі фізкультури та спорту і мають стосунок до ФСТ «Динамо» України в Автономній Республіці Крим, та зичу їм здоров’я й життєвої сили, щоб вони й надалі радували вболівальників своїми спортивними досягненнями.

На засіданні також обговорили календарний план ФСТ «Динамо» на 2014 рік, процесуальний стан справ окремих територіальних організацій, деякі питання бухгалтерського обліку. Звернули увагу й на недоліки в організації діяльності територіальних організацій.

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту багатьом представникам громадськості вручили відзнаки «Почесний динамівець», грамоти та інші нагороди.

– Ми постійно проводимо наради, під час яких підбиваємо підсумки спортивного року, ставимо завдання на наступний рік. 2014-й для фіз­куль­турно-спор­тив­но­го товариства особливий, «Динамо» виповниться 90. Плануємо відзначити цей ювілей на державному рівні, оскільки багато поколінь олімпійських чемпіонів і чемпіонів світу виховані саме в нас. Ми сподіваємося, що на честь «динамівців» ще не раз підніматимуть стяг нашої країни на змаганнях світового рівня, – сказав на завершення Віктор Корж.

 

Дар’я ЩЕРБАКОВА, АР Крим

друкувати
Додати коментар

Інші статті