Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
20/07/2013 18:17

Попереду – іспит на зрілість

Відомчі міліцейські виші – Луганський державний університет внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка та Донецький юридичний інститут МВС України – провели в доросле життя випускників 2013-го.

На плацу ЛДУВС вишикувалися 442 молодих фахівці. Позаду в цих 305 офіцерів міліції та 137 цивільних спеціа­лістів – роки наполегливого навчання, напружений випуск­ний період. Та, як зазначив ректор університету полковник міліції Віталій Комарницький, на них чекає ще одне випробування, найважливіше – на професійну зрілість.

Нове покоління правоохоронців вітали народні депутати України, керівники області, представники структур та відомств, в яких працюватимуть випускники. Зокрема, начальник ГУМВС Луганщини генерал-лейтенант міліції Євген Польськой закликав молодь із гордістю нести звання офіцера міліції.

Після вручення погонів і дипломів лейтенанти міліції востаннє пройшли разом парадним маршем. До речі, кожен із них отримав срібного персня з емблемою університету та роком випуску. За цим символом курсантського братерства й через роки випускники 2013-го впізнають один одного. І, за курсантською традицією, високо в небо злетіли кашкети…

 

Галина ПРИЩЕПА , м. Луганськ

 

Цього року з порога ДЮІ шлях у професію правоохоронця розпочали 401 лейтенант міліції та 74 юристи-правознавці. З напутнім словом до вчорашніх курсантів та студентів звернувся ректор ДЮІ полковник міліції Віктор Бесчастний. До його привітань долучилися почесні гості: міський голова Донецька Олександр Лук’янченко, начальник обласного главку полковник міліції Роман Романов, начальник УМВС України на Донецькій залізниці генерал-майор міліції Олександр Просолов та інші друзі навчального закладу.

…Освячення, зворушливе прощання із прапором інституту, вальс випускників  – і урочистим маршем молоді лейтенанти вирушили в самостійне життя.

Вікторія ПРОЗОРА , м. Донецьк

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті