Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
11/07/2013 19:46

Донецькі богатирі

У Донецькому юридичному інституті МВС пройшли щорічні змагання з пауерліфтингу за Кубок ректора інституту.

Вкотре пауерліфтери ДЮІ вийшли на спортивний поміст, щоб підбити підсумок річним тренуванням і визначити, хто досяг найкращих результатів. У змаганнях взяли участь 34 курсанти та студенти. Усі вони – учас­ники інститутської секції з пауерліфтингу, яку створили три роки тому за підтримки ректора інституту полковника міліції Віктора Бесчастного. Її  керівник – старший викладач кафедри кримінального права, чемпіон України з пауерліфтингу 2010 року, майстер спорту Олександр Петренко.

Боротьба за  першість інституту розгорнулася в п’яти вагових категоріях: до 66 кг, до 74 кг, до 83 кг, до 93 кг та до 105 кг. Запекле протистояння розгорілося в усіх без винятку категоріях і тривало до останнього підходу в завершальній вправі – становій тязі.

За  підсумками змагань у  ваговій категорії  до 66 кг перше місце посів Юрій Іванов (слідчо-криміналістичний факультет), друге – Олександр Кльоц (факультет міліції громадської безпеки), третє – Олександр Азаров (факультет кримінальної міліції); до 74 кг – Костянтин Боровських (факультет кримінальної міліції), Андрій Тюняєв (факультет кримінальної міліції), Раміл Гейдаров (факультет кримінальної міліції) відповідно; до 83 кг – Ігор Парфененков (інститут фізичної культури та спорту), Артур Пасека (факультет кримінальної міліції), Антон Костюк (факультет міліції громадської безпеки); до  93 кг –  Іван Нога (факультет безпеки дорожнього руху), Микола Авраменко (факультет кримінальної міліції), Євген Пшеничний (факультет міліції громадської безпеки); до 105 кг – Олександр Шабанов (інститут фізичної культури та спорту), Євген Фаюра (факультет кримінальної міліції), Владислав Стебловський (факультет міліції громадської безпеки).

Призові місця в загальнокомандному заліку розподілились так: переможцем змагань укотре стала команда факультету кримінальної міліції, друге місце посіла збірна факультету громадської безпеки, третє місце вибороли спортсмени слідчо-криміналістичного факультету.

Та на цьому спортивні здобутки пауерліфтерів ДЮІ не вичерпались: під час змагань 11 спортсменів виконали норматив кандидата в майстри спорту України, а курсант факультету міліції громадської безпеки Ілля Коденець встановив рекорд Донеччини в присіданнях серед юніорів (230).

Олександр ГОНЧАРЕНКО, 

 

м. Донецьк

друкувати
Додати коментар

Інші статті