Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
11/07/2013 19:45

Поцілити в «яблучко»

У Південній Пальмірі в рамках щорічної Спартакіади МВС пройшов чемпіонат МВС України з прикладної стрільби.

У змаганнях взяли участь 34 команди обласних управлінь Міністерства внутрішніх справ, а також управлінь на залізницях та ГУВВ МВС України. Загалом за звання найвлучнішого стрілка боролися 176 спортс­менів-правоохоронців. 
Чемпіонат обслуговувала висококваліфікована суддівська бригада у складі двох суддів національної категорії та восьми – першої. Стрілецьку майстерність міліціонери демонстрували в тирі стадіону «Динамо», а також на військовому полігоні, виконуючи сім вправ із пістолету Макарова та автомату Калашникова.
За результатами командної боротьби першість виборола команда внутрішніх військ МВС України, другими стала збірна ГУМВС України в Київській області, а на третю сходинку п’єдесталу піднялася команда столиці. У групі серед команд УМВС на залізницях перемогу святкували спортсмени УМВС на Південно-Західній залізниці, «срібло» та «бронза» чемпіонату дісталися стрілкам УМВС на Львівській та Донецькій залізницях відповідно.
В особистій першості чемпіонські звання здобули: у вправі ПМ-2 – Ольга Сидоренко (УМВС у Луганській області), Катерина Бойко (УМВС на Придніпровській залізниці); ПМ-3 – Андрій Черніков (УМВС у Полтавській області), Володимир Бочок (УМВС на Пів­денно-Західній залізниці); ПМ-4 – Ігор Савчук (УМВС у Рівненській області); ПМ-5 – Ольга Калітвенцева (УМВС у Хмельницькій області), Наталія Паска (УМВС на Львівській залізниці); ПМ-7 – Ігор Оробко (УМВС у Тернопільській області), Сергій Манжай (УМВС на Донецькій залізниці), АК-3 – Олег Дементьєв (ГУМВС у м. Києві), Олександр Сільвестр (УМВС на Пів­денно-Західній залізниці), АК-4 – Олександр Жарський (ГУВВ), Олександр Сільвестр (УМВС на Пів­ден­но-Західній залізниці).
У подальшому стрілки, які показали найкращі результати, захищатимуть честь міліцейського відомства на змаганнях вищого рівня.
Володимир НОВОХАТНІЙ, м. Київ
друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті