Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Ветеранська сторінка
11/07/2013 19:27

Ветерани вдячні за турботу

До Міністерства внутрішніх справ України на ім’я керівника відомства Віталія Захарченка надійшов лист-подяка від полковника внутрішньої служби у відставці Василя Дмитровича Остапченка. У своєму листі чоловік дякує керівництву ГУМВС України в АР Крим. Варто зазначити, що Василь Дмитрович – ветеран Великої Вітчизняної війни, учасник бойових дій, зокрема оборони Москви та Києва.

«За дорученням своїх колег, хочу висловити Вам щирі слова вдячності від ветеранів Криму за увагу, яку надає нам керівництво Головного управління МВС України в Автономній Республіці Крим.

Нас, учасників Великої Вітчизняної, залишається все менше, але ми спокійні за майбутнє нашої країни й міліції.

За останні два роки начальник кримської міліції генерал-майор міліції Михайло Слєпаньов оточив нас щоденною турботою. У стаціонарі медичного відділу обладнані комфортабельні палати для ветеранів, організовано триразове харчування обов’язково зі свіжими фруктами й овочами.

Велика увага приділяється ветеранській організації, для роботи якої виділено п’ять кабінетів з усім необхідним обладнанням.

На всі заходи, що проводяться в Головному управлінні, не­одмінно запрошуються ветерани. Ми маємо можливість особисто вирішувати поточні проблемні питання з начальником кримської міліції.

Ще раз висловлюю Вам та начальнику Головного управління глибоку вдячність від імені ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів органів внутрішніх справ за особистий внесок у розвиток ветеранського руху, надання допомоги пенсіонерам та ветеранам, виховання молодих працівників міліції в дусі патріотизму та поваги до історії нашої Батьківщини!»

 

Вікторія ПАЛАМАРЧУК, м. Київ

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті