Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Епіцентр
16/06/2013 14:20

Міліція буде «екологічнішою»

Автопарк міліцейського відомства поповнився сучасними автомобілями «Тойота Пріус» із гібридними силовими установками. Очільник міліцейського відомства Віталій Захарченко в урочистій обстановці особисто прийняв транспортні засоби.

У  столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» 12 червня розпочав роботу міжнародний відкритий семінар «Збережемо клімат разом», який проводять Міністерство екології та природних ресурсів України і Державне агентство екологічних інвестицій України за підтримкою Японської організації розвитку нових енергетичних та промислових технологій та Ук­ра­їнсько-японського центру НТУУ «КПІ».

– Приємно, що саме з Міністерством внутрішніх справ України розпочато реалізацію такого масштабного проекту зелених інвестицій України, як заміна старих автомобілів, – зазначив Віталій Захарченко. – Культура енергозаощадження має формуватися разом з екологічною свідомістю, тож такі проекти – гарний стимул і приклад для цього.

За попередніми оцінками, застосування підрозділами МВС автомобілів «Тойота Пріус» дасть змогу суттєво скоротити витрати пального та шкідливі викиди в атмосферу. Поки що міліцейське відомство отримало 84 такі автомобілі. До кінця жовтня цього року заплановано передати 1 220 гібридних автівок.

Вікторія ПАЛАМАРЧУК, м. Київ.

Фото Дмитра БАТИРЕНКА

друкувати
Додати коментар

Інші статті