Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Епіцентр
23/12/2012 19:32

Негоді протистояли вартові порядку

З 11 грудня через потужні снігопади в кількох регіонах України, зокрема й у Києві, було оголошено надзвичайну ситуацію природного характеру. До боротьби з наслідками негоди залучено всі столичні комунальні служби, а також мобілізовано підрозділи МНС, МВС, інших міністерств та відомств. На вулицях міста щодоби працює майже 300 одиниць спецтехніки, зокрема понад 80 снігоприбиральних машин.

На допомогу комунальникам прийшли й правоохоронці. За рішенням міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка при Головному управлінні столичної міліції створено Оперативний штаб, який забезпечує постійний обмін інформацією з комунальними й аварійними службами та негайне реагування на будь-які надзвичайні ситуації. На київських вулицях щодня пильнують порядок 22 наряди ДПС ДАІ, які допомагають роботі спецтехніки та регулюють рух у місцях його ускладнення.

Однак, напевно, найпомітнішою для киян стала робота сотень юнаків у міліцейській формі, які допомагали комунальникам звіль­няти від снігу вулиці та площі. Зокрема, курсанти Національної академії внутрішніх справ доклали чимало зусиль для прибирання головної площі столиці – майдану Незалежності. А військовослужбовці частин Київського гарнізону внутрішніх військ МВС очищали від снігу та криги не лише вулиці, а й територію міських лікарень та пологових будинків.

Іван КУЛЕХА, м. Київ. 

Фото Дмитра БАТИРЕНКА

друкувати

Коментарi

Інші статті