Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
11/12/2012 16:16

Бойовий дух перемоги

На базі спортивного комплексу «Ф.Л.А.Г.» міста Одеси відбулась товариська зустріч із міні-футболу між командами УМВС на Одеській залізниці та Одеського інституту сухопутних військ.

Змагання відбулись у межах куль­­тур­но­-про­па­ган­дист­сь­ких та спортивних заходів, приурочених до відзначення Дня міліції України.

Команду правоохоронців вивів на футбольне поле кандидат у майстри спорту старший лейтенант міліції Олександр Агоєв, а команду військовиків – полковник запасу Леонід Раєць. Міліціонери були налаштовані лише на перемогу. Можливо, саме бойовий дух посприяв швидкому голу капітана у ворота суперника. Перша «двадцятихвилинка» закінчилася з рахунком 7:3 на користь правоохоронців.

Олександр Агоєв, який одночасно є граючим тренером команди, вміло й своєчасно проводив заміни, та й сам не пас задніх – став найкращим бомбардиром матчу, відправивши в сітку воріт суперника 8 м’ячів. Ще 5 голів – на рахунку начальника сектору ВДСБЕЗ Управління підполковника міліції Сергія Жердецького. Один гол забив новачок цього турніру інспектор ПС рядовий міліції Ігор Сирбул. Після фінального свистка цифри на табло зафіксували рахунок 16:12 і переконливу перемогу правоохоронців.

Володимир ПАВЛІЧЕНКО, 

Одеська обл. 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті