Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
11/12/2012 16:15

«Беркут» злетів у висоту

На Волині в спортивному комплексі обласної організації ФСТ «Динамо» відбувся відкритий чемпіонат із рукопашного бою УМВС у Волинській області.

У змаганнях узяли участь найкращі спортсмени волинської міліції, загалом – 64 учасники, які представляли 18 команд. Члени збірної кожної служби змагались у кількох вагових категоріях. Як зазначив начальник сектору професійної підготовки УКЗ УМВС у Волинській області підполковник міліції Олег Охмак, такі змагання пропагують здоровий спосіб життя, популяризують рукопашний бій як серед працівників ОВС, так і серед населення, а ще – допомагають визначити перспективний резерв для формування збірної команди МВС. 

За результатами змагання в командному заліку кубок першості здобули спортсмени спецпідрозділу «Беркут». Друге та третє призові місця посіли команди Волинського училища професійної підготовки працівників міліції та Луцького МВ УМВС у Волинській області. Також були визначені переможці в кожній ваговій категорії. Усі тріумфатори чемпіонату нагороджені дипломами та цінними подарунками.

Олег ПЛАЗОВСЬКИЙ, 

Волинська обл. 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті