П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Подорожі
25/11/2012 15:34

У руках срібло, у надіях – золото

Команда КВК Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О.Дідоренка «Другой мир» була одним із беззапереч­них лідерів цьогорічного Кубка Президента України. Лише чотири десятих бала відділили майбутніх правоохоронців від абсолютної перемоги. 

Щоб позмагатися за головний трофей, у фіналі Кубка Президента України зустрілися найкращі команди КВК із України й Росії. Після вітань глави держави Віктора Януковича розпочалася напружена й водночас дуже весела боротьба. Команді луганського міліцейського вишу протистояли гідні суперники – «Кембрідж» (Кемерово, Росія), «Дніпр» (Дніпропетровська область), «Бомба» (Млинів), «Со­юз» (Тюменська область, Росія), «Дів­чата з Житомиру», «Ананас» (Вязьма, Росія), «VIP» (Тернопіль) та збірна КПІ (Київ). Кожен демонстрував свій стиль. Так, «Другой мир» вражав масштабністю й ефектністю номерів. Цікаве вітання, гідний «біатлон», а також феєричний виступ у музичному конкурсі – шоу з костюмами та гримом – вивели «Другой мир» у трійку найсильніших. У загальному підсумку луганчани поступилися тільки збірній з Дніпропетровщини «Дніпр» – і з незначним відривом стали срібним призером змагань.
Майбутні правоохоронці вкотре заявили, що гідні піднятися на найвищі сходинки п’єдесталу Клубу веселих та кмітливих. Винахідливість і дотепні жарти луганчан запам’яталися глядачам та журі. А ще однозначно позитивно вплинули на їхнє уявлення про українську міліцію. За що й подякував учасникам команди міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.
Галина ПРИЩЕПА, 
Луганська обл.

друкувати

Коментарi