Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
20/11/2012 21:15

Повернули матусі синочка

Цей випадок стався нещодавно у центрі Чернігова. На зупинці громадського транспорту мати трирічного Іванка захопилася розмовою по мобільному й на кілька хвилин відволіклася. Тим часом малюк зник. Схвильована жінка відразу зателефонувала до чергової частини міліції.

Вже за кілька хвилин на місце пригоди прибув екіпаж патрульної служби. Дізнавшись прикмети хлопчика, патрульні кинулись на пошуки. До операції долучилися оперативники карного розшуку, працівники кримінальної міліції у справах дітей, дільничні інспектори. Вже за десять хвилин мати обіймала свого маленького «мандрівника». Однак знайшла його не пошукова група, а старший інспектор штабу УМВС у Чернігівській області майор міліції Людмила Сухарева.

Жінка якраз забирала зі школи свого сина-першокласника, коли побачила, що вулицею біжить заплакане дитя й кличе матусю. Людмила доклала максимум зусиль, щоб заспокоїти наляканого малюка, і розпитала, що з ним сталося. А відтак повідомила чергову частину. Оперативний черговий направив екіпаж з мамою Іванка на борту до школи, де її разом зі своєю рятівницею чекав синок. 

Оговтавшись від пережитих хвилювань, наступного дня мати з дитям ще раз зустрілися із Людмилою – щоб подякувати їй за добру справу. Побачивши пані у міліцейській формі, малий Іванко зрадів і пообіцяв, що більше не відходитиме від мами, а коли виросте, обов’язково стане міліціонером.

Сама ж героїня нашої оповіді вже досить довго служить у міліції, займається плануванням роботи міліцейських підрозділів: аналізує статистичні показники, розробляє перспективні плани. І хоч вона як штабний працівник працює переважно з паперами, але завжди готова прийти на допомогу тим, хто її потребує.

Сергій БРИЛЬ,

 Чернігівська обл.

 

P. S. Доки матеріал готувався до друку, Людмила Сухарева отримала заслужені погони підполковника. Вітаємо й бажаємо подальших успіхів у службі!

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті