Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
13/11/2012 19:45

ДЮІ виступив «ДЗ-З-ЗЮДОрово»

У донецькому Палаці спорту «Дружба» під егідою Федерації дзюдо Донеччини відбувся Міжнародний фестиваль «Сім’я дзюдо». 

У змаганнях взяли участь спортсмени з України, Білорусі, Російської Федерації, Азербайджану, Польщі – загалом близько шести сотень дзюдоїстів.

Почесними гостями фестивалю стали президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка та заслужений тренер з дзюдо Юрій Зусер.

Форум проходив під життєствердним гаслом «ДЗ-З-ЗЮ­ДОрово!» і складався з кількох спортивних програм для аматорів і професіоналів єдиноборства найрізноманітніших вікових категорій – від «Дитячої ліги» до «Відкритого чемпіонату України серед ветеранів».

У різних номінаціях випробували себе й члени збірної команди Донецького юридичного інституту: викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Вік­торія Туркс та інспектор спортивної команди Вікторія Джоган. Перша з наших Вікторій виборола «срібло», а друга – впевнено увійшла до п’ятірки найкращих. На те вони й Вікторії – щоб перемагати!

Кульмінацією фестивалю став дводенний Міжнародний турнір на честь заслуженого тренера Ю. М. Зусера – знакової постаті у світі сучасного дзюдо. Збірну команду ДЮІ у цьому турнірі представляли курсанти Олександра Левченко, Станіслав Слівной, Денис Сажин та Іван Ковура.

Успіх нашої збірної у цьому турнірі був потрійним: по-перше, всі курсанти увійшли до першої десятки (а її визначали з понад трьохсот учасників), по-друге, «бронзу» виборола Олександра Левченко. І, по-третє, Олександрі вручили посвідчення майстра спорту України з дзюдо.

Михайло ЖИЛІН, 

Вікторія НЕТЯГА, Донецька обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті