Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
24/10/2012 11:33

На полі – жінки

Багато років поспіль чоловіча футбольна команда УМВС Хмельниччини гідно представляє Україну на європейських і міжнародних турнірах із футзалу серед поліцейських. Нещодавно лави тамтешніх футболістів у погонах поповнилися: натхнені прикладом колег, приборкувати шкіряного м’яча взялися й жінки.

Дуже символічно, що перший в Україні футбольний турнір серед жінок-міліціонерів відбувся саме 2012-го – у рік спорту та здорового способу життя. Честь започаткувати добру традицію випала чотирьом командам УМВС у Хмельницькій області, сформованим за галузевим принципом: гравці захищали спортивну честь кримінальної міліції, міліції громадської безпеки, слідчого управління та управління кадрового забезпечення.

Турнір був видовищним, азартним і по-жіночому емоційним. На ігровому полі виклалися всі команди. Зрештою, у фінальному двобої зійшлися представниці кримінальної міліції та слідчого управління. Перемогу з рахунком 2:0 впевнено здобули слідчі.

Прекрасна стать довела колегам-чоловікам, що не поступається їм не лише в роботі, а й у спорті. І незабаром теж представлятиме українське правоохоронне відомство на міжнародних футбольних жіночих турнірах.

Інна ГЛЕГА, Хмельницька обл.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті