Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
24/10/2012 11:32

Непереможна Задніпровська

Старший сержант міліції Людмила Задніпровська із РМОП «Беркут» УМВС в м. Севастополі – неодноразова переможниця змагань із універсального бою. Чергова нагорода в її скарбничці – золото чемпіонату України 2012 року.

Турнір відбувся на початку жовтня в Хмельницькому, куди з’їхалися близько 150 спортсменів із 13 регіонів країни. Більшість із них – працівники правоохоронних органів.
Участь у таких змаганнях вимагає високого рівня підготовки спортсменів. Адже універсальний бій – це не тільки рукопашна з повним контактом. Перед тим, як віч-на-віч зустрітися із суперником, потрібно подолати швидкісно-силову смугу перешкод зі стрільбою з пістолета і метан­ням ножів.
Старшому сержанту Задніпровській, яка впевнено йшла до перемоги, у фіналі протистояла сильна суперниця з Вінниці. Однак пальму першості здобула все ж таки севастопольська міліціонерка. На смузі перешкод Людмила випередила вінничанку більш ніж на 40 секунд. На ринзі її перевага теж була беззаперечною: переконлива перемога здобута больовим прийомом на 43-й секунді першого раунду.
Завдяки цьому успіху Задніпровська пройшла відбір у Національну збірну й наприкінці жовтня представлятиме Україну на чемпіонаті Європи.
Олена ФРОЛЯК, м. Севастополь

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті