Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Ветеранська сторінка
24/10/2012 11:01

Герой-ветеран удостоєний високої міліцейської відзнаки

За багаторічну сумлінну службу в ОВС, активну громадянську позицію й участь у патріотичному вихованні молодих працівників Герой Радянського Союзу, полковник міліції у відставці Петро Бочек отримав від міністра внутрішніх справ «Почесний знак МВС України».

Одержавши почесну нагороду, Петро Семенович подякував присутнім за те, що завжди пам’ятають про нього, і принагідно побажав, щоб у міліції побільшало працівників, які б самовіддано служили на благо громадян. 

Варто зауважити, що разом із високою міліцейською відзнакою очільник міністерства передав ветерану його фотографію, яка збереглася в архіві відомства. Відзначимо, що львів’янин Петро Бочек віддав службі в органах внутрішніх справ 38 років. За відданість державі він удостоєний значної кількості нагород, зокрема, ордена Слави ІІІ ступеня, ордена Леніна, Грамоти Президії Верховної Ради СРСР. Окрім того, за форсування річки Вісли та утримання захопленого плацдарму, Указом Президії Верховної Ради СРСР від 23 березня 1945 року Бочеку Петру Семеновичу присвоєно звання Героя Радянського Союзу. На знак глибокої поваги мешканці м. Познань (Республіка Польща) обрали його почесним громадянином міста. 

Також Віталій Захарченко вшанував пам’ять загиблих працівників міліції. Разом із керівництвом Головного управління МВС України у Львівській області та з героєм-ветераном міністр поклав квіти до пам’ят­ника загиблим працівникам органів внутрішніх справ.

Галина Лемішко

Львівська обл.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті