Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
02/08/2012 17:15

Удруге поспіль – чемпіонка Європи!

Найсильніших бійців Старого світу зібрав наприкінці червня в бельгійській столиці Брюсселі чемпіонат Європи з панкратіону. Щоб помірятися силами в одному з найдавніших і найпопулярніших видів єдиноборств, у цих змаганнях взяли участь 255 спортсменів з 21 країни.

Серед 21 представника України були й троє севастопольських правоохоронців: працівники роти міліції особливого призначення «Беркут» прапорщик міліції Оксана Астапова і старший сержант міліції Людмила Задніпровська та інспектор батальйону патрульної служби старший сержант міліції Юлія Торянська.
Протягом чотирьох днів змагань Оксана Астапова й Юлія Торянська провели кілька складних двобоїв, у результаті яких стали бронзовими призерками чемпіонату в розділах граплінг гі і граплінг ноу-гі відповідно.
Людмила Задніпровська виступала у ваговій категорії до 64 кг одразу у двох розділах. Найвидовищнішим був її бій із досвідченою італійською спортсменкою Джиакомо Кордіо, у якому Людмила протягом 38 секунд провела низку ефективних технічних дій і здобула переконливу перемогу. За підсумками чемпіонату севастопольська спортсменка здобула срібну нагороду в розділі ММА і титул чемпіонки Європи в розділі панкратіон-агон, який, до речі, Задніпровська виборює вже другий рік поспіль!
За підсумками чемпіонату Європи збірна України стала переможцем у розділі ММА і ввійшла до п’ятірки найсильніших у розділі граплінг. Нині найкращі українські майстри панкратіону готуються до чемпіонату світу, який відбудеться в Москві в жовтні поточного року.
Ольга ЯРМОЛЕНКО, 
м. Севастополь

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті