Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
07/07/2012 15:40

Молода людина року – 2012

 

Луганщина

Днями було визначено переможців обласного конкурсу «Молода людина Луганщини – 2012». На урочистій церемонії, що прой­шла в Луганській облдержадміністрації, тріумфаторів нагороджував губернатор Володимир Пристюк.

Переможницею у номінації «Вчинок року» стала Віолетта Коваленко, учениця Волчеярівської школи Попаснянського району. Восьмирічна дівчинка звершила справжній подвиг, на який здатен не кожен дорослий. Віола, діставши численні ножові поранення, врятувала від смерті свою бабусю і загасила пожежу. Нагадаємо, що юна луганка стала наймолодшою переможницею акції «Герой року», яку проводив тижневик «Іменем Закону», лауреатом Національної премії «Гордість країни» у номінації «Дитяча мужність» і навесні цього року отримала нагороду від глави МВС України Віталія Захарченка. 

У номінації «Гордість Луганщини» цього року переможцем став ансамбль пісні й танцю ГУМВС України у Луганській області «Патруль». Даруючи радість і гарний настрій глядачам, цей колектив за п’ять років свого існування побував із концертами фактично в кожному місті і районному центрі області. У Запорізькій, Миколаївській та Донецькій областях теж знають луганських міліціонерів-артистів. Ансамбль неодноразово виступав на всеукраїнських урочистостях: День міліції, 90-річчя Карного розшуку України, День журналіста тощо. Репертуар гурту настільки різноманітний, що його шанувальниками стають глядачі різного віку, зокрема й малеча. Тому артисти в погонах – бажані гості в дитячих установах міста й області. Тепер колектив працює над новим репертуаром. А попереду – нові концерти і гастрольні тури.

Тетяна Погукай , Луганська обл.

 

Донеччина

Наприкінці червня і в Донецьку вітали переможців обласного конкурсу «Молода людина року – 2012». Урочистості проходили в Донецькому національному академічному українському музично-драматичному театрі: найкращі юнаки та дівчата регіону отримали пам’ятні подарунки від губернатора Донеччини Андрія Шишацького.

Цього року понад 100 учасників змагалися за перемогу в 15 номінаціях обласного конкурсу. І в номінації «Молодий працівник правоохоронних органів року» переможницею стала начальник кафедри кримінального процесу слідчо-криміналістич­ного факультету Донецького юридичного інституту, кандидат юридичних наук, доцент, підполковник міліції Олена Волобуєва.

Оксана Запорожець , Донецька обл.

 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті