Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
17/06/2012 19:21

У міліцію – по розваги

   К ерівництво ГУМВС в АР Крим організувало свято для дітей на території полку міліції особливого призначення «Беркут» у Сімферополі. 

    Близько ста дітлахів віком від п’яти до дванадцяти років зібралися на плацу спецпідрозділу. Там для них організували виставку службового обладнання, бойової зброї та спеціального автотранспорту. Маленькі гості із цікавістю розглядали експонати, приміряли каски й бронежилети. Найдопитливішим навіть дозволили потримати зброю, звісно ж, під наглядом професіоналів. Непідробне зацікавлення викликав у хлопчиків і дівчат вміст валіз, з якими експерти виїжджають на місце пригоди. Та з найбільшим інтересом вони розглядали кабіни бронетранспортера та службових автомобілів.

Потому бійці спецпідрозділу «Беркут» спільно з працівниками ДАІ влаштували показові виступи із затримання зловмисників. Дітлахи захоплено спостерігали за тим, як під звук сирен міліцейських машин, вибухів і пострілів відважні правоохоронці легко справлялися зі злочинцями. І, звісно ж, нікого не залишили байдужими чотирилапі служаки. 

Прощаючись із беркутівцями, малеча обіцяла обов’язково повернутись, коли підросте. Та вже не гостями, а вартовими порядку. 

Ольга БОГОСЛАВСЬКА , АР Крим

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті