Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
17/06/2012 18:43

День сім’ї

   У навчальному центрі Академії внутрішніх військ МВС України, що розташований у мальовничому куточку Слобожанщини, у селищі Верхній Писарівці, відбулось сімейно-спортивне свято.

    За традицією захід відкрив начальник Академії гене­рал-лейтенант Степан Полторак:

– Уже одинадцятий рік поспіль ми збираємось таким теплим сімейним колом. Тож хочу від усієї душі  подякувати кожному з вас за внесок у спільну справу виховання майбутніх вартових порядку, захисників Закону. Сподіваюсь, що цей день забезпечить усіх гарним настроєм, а ще – приємними спогадами на весь рік, аж до наступного сімейного свята.

Цього року символічний прапор свята доручили підняти його наймолодшим учасникам – дітям працівників Академії. Потому розпочалася цікава й насичена розважальна програма, що передбачала безліч «кмітливих» та «рухливих» конкурсів як для малечі, так і для дорослих: вікторини, естафети, перетягування каната, «бій» подушками та багато чого іншого. Не менш насиченою цього дня видалась і концертна програма, що складалася з різноманітних номерів. Загал своїми виступами розважали вокальний гурт Академії «П’ять стихій», студентка Дар’я Ільїнова, солістка духового оркестру Академії Ольга Полежака, полковник Олександр Старух, квартет у складі заступників начальників факультету з виховної роботи – підполковників Андрія Сафошкіна, Анатолія Желаго, Сергія Волошко та майора Олександра Каплюченка. Продовжилося свято запальною дискотекою в ритмах 80-х. А завершився сімейний день святковим феєрверком.

Олексій ЛЕБЕДЬ, м. Харків.

Фото Олександра ЖОВТОГО

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті