Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
18/05/2012 12:31

Швидше вітру...

   Тридцять учасників з різних країн світу – Росії, Білорусі, Німеччини, Голландії – випробовували на міць своїх залізних коней на мототрасі «Пирогів» в рамках чемпіонату Європи з мотокросу. Його організувала й провела Федерація мотоциклетного спорту України за підтримки МВС України.

      Мотоспорт – це справді видовищне дійство, оскільки технічна потужність у поєднанні з людськими можливостями й шаленою динамікою руху завжди викликають захоплення. В Україні мотоспорт розвивається досить активно, стає все більше професіоналів. При­мітно, що 2012 рік – двадцятий, ювілейний, і відзначається новими спортивними здобутками.
  Так, переможцем ІІ етапу чемпіонату Європи в класі Оpen став Роман Морозов – багаторазовий призер та чемпіон України і Європи. Друге місце посів білорус Євген Тилецький, а на третю сходинку п’єдесталу піднявся росіянин Артем Саділов. 
  Симпатію вболівальників завоював і молодий, але перспективний член збірної України – представник команди МВС Андрій Буренко. Погодьтесь, ІV місце в чемпіонаті Європи у класі Оpen мотоциклів з об’ємом двигуна 175 куб. см і вище здобуває не кожен! Гідний результат – це сукупність багатьох чинників: технічний рівень мотоцикла, фізична підготовка учасника та його витривалість і, звісно ж, командний дух.

Анна ЦЕХМЕЙСТРУК , м. Київ

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті