Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
18/05/2012 12:27

Як в Одесі фанатів «угамовували»

На стадіоні ФК «Чорноморець» одеська міліція провела тактико-спеціальні навчання органів і підрозділів внутрішніх справ із запобігання порушень громадського порядку під час проведення футбольних матчів.
Загалом у цьому масштабному заході взяли участь понад 300 правоохоронців – військовослужбовці ВВ, бійці спецпідрозділу «Беркут», працівники полку патрульної служби, райвідділів міліції, а також представники МНС. Роль футбольних фанатів виконували студенти Одеського університету внутрішніх справ. Під час навчань відпрацьовувалося два сценарії: «угамування» уболівальників на трибунах безпосередньо під час матчу і локалізація групи незадоволених фанатів після гри за межами стадіону.
За усім дійством спостерігали керівники структурних підрозділів ГУМВС, міськрайорганів та територіальне командування внутрішніх військ. По закінченню начальник міліцейського главку Одещини Сергій Рєзников відзначив, що особовий склад впорався з поставленим завданням на тверду четвірку. «Після цих навчань буде проведено аналіз помилок і кожний підрозділ знову відпрацює необхідні прийоми за місцями дислокації, – наголосив він. – Набуті навички і надалі постійно вдосконалюватимуться і відпрацьовуватимуться до автоматизму».

Володимир ШАБЛІЄНКО ,
Одеська обл.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті