Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Арсенал
14/05/2012 21:54

Хто навчить краще?

У приміщенні Кременчуцького МУ міліції, що на Полтавщині, у курсі допризовної підготовки юнаків відбулися практичні заняття із вогневої підготовки. На май­стер-клас завітали 20 учнів зі спеціалізованої школи з поглибленим вивченням англійської мови № 10 та загальноосвітньої школи № 20.

Перш ніж розпочати заняття, заступник начальника уп­рав­ління – начальник відділу кадрового забезпечення Микола Шишко провів для школярів екскурсію музеєм міського управління. Юнаки з цікавістю слухали розповідь про історію міліції Кременчука. Особливий інтерес викликали експонати зброї, вилученої у злочинців, зразки форменого одягу різних часів. Також юнаки чимало дізналися про специфіку роботи правоохоронця. А тим, хто виявив бажання у майбутньому обрати саме цей фах, розповіли про умови вступу до вишів системи МВС.
Потому інспектор з профпідготовки відділу кадрового забезпечення Костянтин Ільчук та спеціаліст з професійно-вогневої підготовки Сергій Семененко провели для юнаків справжній майстер-клас: продемонстрували тактико-технічні характеристики автомата Калашникова, пістолетів Макарова та Стєчкіна. Найбільше хлопчакам сподобалось те, що вони мали змогу потримати в руках справжню зброю й спробували скласти норматив із розбирання та збирання автомата Калашникова.

Лариса МАЙОРШИНА,
Полтавська обл.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті