Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Епіцентр
18/03/2012 20:39

Банк крові для правоохоронців

    Курсанти Волинського училища професійної підготовки працівників міліції, що в селі Сокиричах Ківерцівського району, на чолі з начальником закладу полковником міліції Петром Луцюком відзначили День донора доброю справою – здали кров.

    Правоохоронці Волині вже ділилися своєю кров’ю з онкохворими дітьми в рамках благодійної акції «Подаруй дитині надію на життя». Цього року вирішили створити банк крові спеціально для працівників волинської міліції.
Про належну організацію здачі крові курсантами училища потурбувалися начальник сектора медзабезпечення УМВС у Волинській області Георгій Лягу спільно з начальником УПППМ Петром Луцюком та працівниками Волинської обласної станції переливання крові. Для цього виділили спеціальний день. Процедура забору крові відбулася на базі Ківерцівської центральної районної лікарні, куди прибула бригада медиків з шести осіб з обласної станції переливання крові. Спочатку лікар пересвідчився у відмінному здоров’ї донорів, після чого кров здали керівники навчального закладу і 50 курсантів училища.
   Відтепер за потреби право­охоронці Волині можуть звернутися в обласну станцію переливання крові та отримати необхідну допомогу, адже їхній банк крові уже створений.

Юлія ЛОКОТЬКО ,
Волинська обл.  

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті