Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Епіцентр
12/12/2011 19:18

Загинув працівник Державтоінспекції

   Екіпаж у складі двох працівників ДАІ чергував у Красноармійському районі на трасі Донецьк – Дніпропетровськ. Раптом вартові порядку помітили автомобіль «ВАЗ-2101», який мчав трасою. З його відірваного глушника розліталися іскри.

    Вимоги працівників міліції зупинитися керманич «Жигулів» проігнорував. Авто звернуло в бік села Гришиного, намагаючись утекти. Державтоінспектори рушили за ним. Наздогнавши ВАЗ у селі, правоохоронці заблокували авто і наказали громадянам, що були в салоні, вийти. Але четвірка зловмисників вчинила їм опір. Озброєні бандити викруткою поранили одного з працівників ДАІ у груди й добили битами. Його напарникові вдалося влучити з табельної зброї в одного з нападників. Після цього злочинці втекли.
   Завдяки оперативно введеному плану «Сирена» о четвертій годині ранку підозрюваних у скоєнні злочину було затримано на кордоні з Дніпропетровською областю, куди вони намагалися виїхати.
   ...У 28-річного загиблого молодшого сержанта міліції Олександра Білого залишилися дружина й донечка, якій ще не виповнилося й двох років.

ВЗГ ГУМВС у Донецькій обл.  

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті