Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Епіцентр
12/12/2011 19:15

Візит завершився. Співпраця триває

   Перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Черних зустрівся з делегацією Європейського комітету з питань запобігання катуванням чи нелюдському або такому, що принижує гідність, поводженню чи покаранню, візит якої до України добіг кінця.

     Представник керівництва МВС поінформував делегацію європейських правозахисників щодо конкретних кроків, які зробило керівництво міністерства для поліпшення стану додержання прав і свобод громадян під час їх перебування в органах внутрішніх справ.
   Своєю чергою, президент Європейського комітету з питань запобігання катуванням Летіф Гусейнов ознайомив керівництво МВС України з деякими попередніми результатами візиту, зазначивши, що повний звіт буде підготовлений та переданий керівництву держави пізніше.
   Сергій Черних від імені керівництва відомства подякував представникам комітету за надання допомоги в питанні забезпечення додержання прав людини в органах внутрішніх справ, а також запевнив європейських експертів у тому, що всі рекомендації комітету будуть взяті до уваги та належним чином опрацьовані.

Микола ГУЛЕВИЧ, м. Київ.
Фото Віталія СІНЧУКА

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті