Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
18/11/2011 20:13

«Важка» перемога далася легко

   Команда Харківського національного університету внутрішніх справ стала переможцем серед команд вищих навчальних закладів Харкова у Відкритому чемпіонаті ХНУВС з гирьового спорту.

    У ­ змаганнях взяли участь спортсмени навчально-наукового інституту підготовки фахівців кримінальної міліції університету, представники факультетів із підготовки фахівців міліції громадської безпеки, підготовки фахівців для підрозділів слідства та дізнання, психології, менеджменту, соціальних та інформаційних технологій, а також вісім команд вищих навчальних закладів Харкова.
   За результатами напруженої боротьби в загальному підсумку збірна команда ХНУВС посіла перше місце серед вищих навчальних закладів. Серед команд ХНУВС третє місце здобула команда факультету психології, менеджменту, соціальних та інформаційних технологій, друге – команда факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства та дізнання, а найвищу сходинку п’єдесталу виборола збірна команда факультету підготовки фахівців міліції громадської безпеки.
   В особистому заліку серед кращих були Микола Кононіхін – курсант ІІ курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства та дізнання, в категорії до 70 кг (118 очок); курсанти ІІ курсу факультету підготовки фахівців міліції громадської безпеки: Петро Паладі – у категорії до 75 кг (177 очок); Володимир Русол – у категорії до 80 кг (167 очок); Євген Душкевич – у категорії до 90 кг (197 очок); курсант ІV курсу Юрій Харак у категорії понад 90 кг (178 очок).

Ірина ШЕВЧУК, м. Харків 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті