Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
18/11/2011 20:10

Подвійна перемога киян

   Протягом трьох днів в Одесі відбувалися чемпіонати ФСТ «Динамо» України з офіцерського триборства та прикладної стрільби за програмою всеукраїнських комплексних змагань «Динаміада-2011».

    З  вітальним словом до учасників та гостей змагань звернувся начальник ГУМВС в Одеській області генерал-майор міліції Михайло Яцков:
   – У повсякденному житті на плечах правоохоронців лежить нелегке завдання – щоденно стояти на варті Закону, приходити на допомогу людям. Це постійне випробування на міцність, витривалість, рішучість. Вихованню всіх цих якостей сприяють заняття спортом.
   У змаганнях взяли участь 22 команди динамівських територіальних організацій – загалом 149 спортсменів. Високий рівень цього спортивного заходу підтверджує і той факт, що серед них були один заслужений майстер спорту України, сім майстрів спорту України міжнародного класу та 41 майстер спорту України.
   Змагання з офіцерського триборства включало стрільбу з пістолета Макарова або «Форт-12», плавання на дистанцію 100 метрів для всіх вікових груп та крос (1000, 2000, 3000 метрів). За результатами напруженої боротьби в офіцерському триборстві суддівська колегія визнала найсильнішою команду правоохоронців Київської міської організації ФСТ «Динамо». Відповідно, срібними призерами стали львів’я­ни, а третє місце виборола команда Київської області.
   Визначили переможців і в прикладній стрільбі: першість знову дісталася команді з Києва. На сходинку нижче від столичних спортсменів зійшли представники Донеччини, а «бронзу» здобула збірна Херсонської області.
У церемонії нагородження переможців взяли участь заступник голови ФСТ «Динамо» Ігор Панін та перший заступник голови Одеської обласної організації ФСТ «Динамо» Олександр Іванов. Почесні гості привітали учасників з успішним завершенням змагань і побажали подальших перемог не лише на спортивній ниві, а й у службі.

Володимир ШАБЛІЄНКО, Одеська обл.
 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті