Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Ветеранська сторінка
16/10/2011 14:56

Пенсійний вік – активний!

   У приміщенні Центру культури і мистецтв МВС України днями відбулася звітно-виборча конференція ветеранської організації центрального апарату МВС України. Голова президії Іван Колеснік поінформував присутніх про те, як жилося й працювалося ветеранському гурту впродовж останніх чотирьох років, які плани вдалося втілити в життя, а що так і залишилося не зробленим.

    На сьогодні у ветеранській організації центрального апарату зареєстровано 1156 ветеранів та 280 вдів. Але це далеко не всі, хто міг би бути її членом. На обліку нині з незалежних від організації причин перебуває лише кожен четвертий, хоч членство в ній могло би надати реальні, нехай і не шалені, «бонуси». Велика ветеранська сім’я не залишає своїх без допомоги і не забуває не лише у свята, а й у будні, навідуючись до хворих і немічних та всіляко підтримуючи їх. Що ж до свят, то вітальними листівками тут не обмежуються – приємною практикою стала грошова допомога, яку не раз отримували члени організації з нагоди визначної дати. Щороку ветерани беруть активну участь у святкуванні Дня Перемоги, Дня ветеранів, інших свят, виїжджають на екскурсії.
   Адресуючи керівництву МВС слова щирої вдячності за піклування про ветеранів, зокрема учасників бойових дій, Іван Колеснік висловив побажання, щоб міністерство більше цікавилося проблемами старших колег. Між ветеранською організацією та тими, хто нині працює, переконаний голова президії, має бути міцніший, а отже, й плідніший зв’язок. Тож ветерани висловили побажання, щоб до них більше дослухалися молоді колеги. 
Новим головою ради став Олексій Чистяков. Найближчим часом буде також обраний новий очільник президії.

Тамара ТРЕТЯК, «ІЗ».
Фото Олега ПЕРЕВЕРЗЄВА
 

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті