Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
18/07/2011 14:02

Найкращі, найсильніші та найвправніші

   У Міністерстві внутрішніх справ відбулося нагородження переможців та призерів чемпіонатів серед структурних підрозділів МВС України з прикладних видів спорту.
   Змагання тривали в період з 20 квітня по 15 червня цього року й пройшли у трьох прикладних видах: плаванні, легкоатлетичному кросі та кульовій стрільбі. Нагороди та цінні подарунки кращим спортсменам вручав начальник Департаменту кадрового забезпечення МВС України генерал-майор міліції Юрій Казанський.

    Так, першість на водяних доріжках на дистанції 50 метрів серед жінок виборола спортсмен-інструктор спортивної команди ВВ Наталія Худякова. Друге і третє місця, відповідно, посіли інспектор відділу міжнародного розшуку та екстрадиції РА Укрбюро Інтерполу Ольга Бакаєва та старший інспектор з особливих доручень відділу оперативних обліків Департаменту інформа­ційно-аналітичного забезпечення Олена Гач.
   На цій же дистанції серед чоловіків віком до 35 років кращим плавцем вкотре став заступник начальника відділу з питань безпеки міжнародних масових заходів РА Укр­бюро Інтерполу Денис Мовчан. На другу сходинку п’єдесталу піднявся тренер відділу організації спортивної роботи команди ВВ Тарас Бондар. Трійку кращих плавців у цій віковій категорії замкнув науковий працівник відділу випробувань ДНДІ Максим Мовчан.
Серед чоловіків віком понад 35 років переможцем став старший офіцер управління кадрів ГУВВ Ігор Данільчук. Друге місце у змаганнях виборов головний спеціаліст управління зв’язку Департаменту матеріального забезпечення Микола Макаренко, третє – заступник начальника управління з питань комплектування та проходження служби ДКЗ Сергій Шумило.
   У командній естафеті на дистанції 4х25 метрів перемогли представники ГУВВ, друге місце дісталося команді ДНДЕКЦ, а третє – колективові ДДСО.
   У змаганнях з легкоатлетичного кросу на дистанції 1 кілометр в особистому заліку серед жінок перемогу святкувала спортсмен-інструктор спортивної команди ГУВВ Зоя Гладун. П’єдестал пошани з нею розділили економіст ДДСО Катерина Смирнова (друге місце) та старший інспектор з особливих доручень відділу кадрового забезпечення управління внутрішньої безпеки ГУБОЗ Жанна Рибалко (третє місце).
   Чоловіки змагалися на дистанції 3 кілометри та у двох вікових категоріях. Кращим серед спортсменів віком до 35 років став інструктор спортивної команди ГУВВ Павло Тимошенко. За ним фінішну лінію перетнули старший інспектор з особливих доручень Управління юридичного забезпечення Сергій Мироненко та помічник оперуповноваженого Управління швидкого реагування «Сокіл» ГУБОЗ Сергій Рудий.
   У категорії понад 35 років серед чоловіків на дистанції 3 кілометри переміг старший науковий працівник ДНДІ Василь Левик. Лише частки секунди віддаляють від нього старшого експерта відділу органі­заційно-нормативного забезпечення ДНДЕКЦ Олега Курбакова та старшого офіцера управління виховної роботи ГУВВ Олександра Чорного, відповідно.
   У загальнокомандному заліку першість серед учасників легкоатлетичного кросу дісталася ГУВВ, друге місце за ДНДІ, а третє – посіли представники УВБ ГУБОЗ.
   Останнім прикладним видом спорту, в якому змагалися працівники Центрального апарату, була швидкісна стрільба з пістолета Макарова. Кращим стрільцем став начальник спортивної команди ВВ Олексій Поляков. Друге місце дісталося старшому інспекторові з особливих доручень відділу кадрового забезпечення УДАІ Сергію Решетовському. «Бронзу» ж завоював старший оперуповноважений в особливо важливих справах УВБ ­ГУБОЗ Ярослав Мельничук.
   У загальнокомандному заліку третій результат показали працівники ДДСО, на щабель вище піднялася команда УВБ ГУБОЗ, а першість дісталась спортсменам ГУВВ.
   Насамкінець церемонії нагородження керівник кадрового апарату МВС Юрій Казанський наголосив:
– Мені приємно констатувати, що серед вас є, так би мовити, яскраво виражені лідери у спорті. До того ж, не може не радувати, що спортивні результати наших правоохоронців – стабільно високі, а отже – керівникам не доведеться червоніти за своїх підлеглих.

Микола ГУЛЕВИЧ, м Київ.
Фото Олега СУПРУНА 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті