Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Круглий стіл
17/06/2011 14:36

Форум співпраці: важлива думка кожного

    У середу, 15 червня, в Міністерстві внутрішніх справ відбулась робоча зустріч керівника українського правоохоронного відомства Анатолія Могильова з очільниками кадрових апаратів МВС/поліції країн – учасниць СНД.

    Цей захід відбувся в рамках щорічної Наради кадровиків-право­охоронців, яка цього року пройде в Україні. До слова, торішній форум приймала Російська Федерація. У нинішній нараді керівників кадрових апаратів взяли участь делегати з Росії, Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Таджикистану та Узбекистану. Центром уваги були ключові питання в роботі міліції/поліції країн Співдружності. Тож, на порядку денному постало чимало актуальних тем, які потребують обговорення та обміну досвідом.
    На правах господарів, зібрання відкрив міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов. Він ознайомив колег з основними змінами, що нині відбуваються в українській міліції. Зокрема, у фокусі нагальних питань – реформування МВС, удосконалення кадрового забезпечення та оптимізація системи відомчої освіти.
    Натомість учасники міжнародного форуму керівників кадрових апаратів висловили сподівання на плідну спів­працю, у ході якої будуть досягнуті домовленості та визначені пріоритети в подальшій роботі правоохоронних відомств країн СНД.

Марія САЛЬНІК, «ІЗ».
Фото Олега ПЕРЕВЕРЗЄВА

 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті